A IMPRESSUM I PRAVILA

TAMOiOVDE-logo

TAMOiOVDE_____________________________________________

BAZA EDUKATIVNIH I INTERESANTNIH MATERIJALA

Online Magazin

Autor i odgovorni urednik: Bora*S
http://www.tamoiovde.wordpress.com
e-mail: boras38@gmail.com„TAMO je nekom OVDE.

OVDE je nekom TAMO.“


Uslovi korišćenja i izjava o privatnosti

TAMOiOVDE kreira sopstvene i prenosi informativne, edukativne i zabavne sadržaje drugih autora i medija, sa ciljem popularizacije istinskih vrednosti i u najboljoj nameri, a posebno bez namere ostvarivanja materijalne dobiti.

TAMOiOVDE pored autorskih, isključivo u dobroj nameri objavljuje ili linkuje sadržaje i drugih sajtova ili blogova uz uredno navođenje izvora i poštovanje autorskih i srodnih prava.

Korišćenjem bilo kog dela TAMOiOVDE, saglasni ste i prihvatate sve pravnim normama dozvoljene i ovde navedene uslove korišćenja.
Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje TAMOiOVDE, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Ni jedan deo bloga TAMOiOVDE ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

TAMOiOVDE nema autorska prava nad sadržajima sa drugih sajtova ili blogova koje objavljuje ili linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu, iako se tekstovi mogu pročitati i na TAMOiOVDE.

Materijal koji je preuzet s interneta smatra se javno dostupnim, ukoliko nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određeni materijal, povreda autorskih prava je učinjena nenamerno.

Ukoliko smatrate da je TAMOiOVDE povredio Vaša autorska prava objavljivanjem Vašeg sadržaja ili linkovanjem i objavljivanjem apstrakta sadržaja, molim Vas da me o tome obavestite. Sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Korišćenje ili kopiranje materijala sa TAMOiOVDE – OnlineMagazina je dozvoljeno isključivo u dobroj nameri i pod uslovom da je naveden naziv TAMOiOVDE sa odgovarajućim linkom u pravcu sa originalnim sadržajem.

Na TAMOiOVDE objavljenim autorskim tekstovima, fotografijama, slikama, video materijalima i drugim formama-sva autorska prava zadržana.

Komentari
TAMOiOVDE svojim posetiocima omogućava komentarisanje sadržaja u dobroj nameri. Molim Vas da prilikom slanja komentara ne koristite govor mržnje, uvredljive reči ili pozivate na kulturnu, rasnu, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu diskriminacije.
TAMOiOVDE se trudi da spreči objavu komentara koji nisu u skladu sa prethodnim stavom. Ukoliko pronađete komentar uvredljive sadržine, molim Vas da me odmah kontaktirate.
Vaša IP adresa biće zabeležena prilikom slanja vašeg komentara.
IP adresa biće korišćena isključivo u slučaju nepoštovanja uslova korišćenja radi bržeg otkrivanja i sprečavanja dalje zloupotrebe TAMOiOVDE. “ ISPRAVI MI KORAK- JA SAM SPREMAN DA POĐEM…“TAMOiOVDE – ZA ČIJU VOLJU TREBA DA SE ŽIVI I MRE… ?


 

13 thoughts on “A IMPRESSUM I PRAVILA

  1. Povratni ping: URL

  2. There are definitely lots of details like that to take into consideration. That may be a great point to deliver up. I offer the ideas above as common inspiration however clearly there are questions like the one you deliver up the place a very powerful thing will likely be working in sincere good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, however I am certain that your job is clearly identified as a good game. Each girls and boys feel the affect of just a second’s pleasure, for the remainder of their lives.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s